Tjänster 

Med digital marknadsföring öppnar sig en mängd nya möjligheter att möta kunder med ökad relevans men det blir också mycket mer komplext och kräver nya kunskaper. Det behövs resurser och talanger som både kan tekniken, är kreativa och som drivs av att skapa relevanta kundmöten.
Rätt resurser är en av framgångsfaktorerna för digital marknadsföring. Att anställa inte är alltid den bästa lösningen.
 
Ibland kan det vara både bättre, enklare och mer lönsamt att hyra in en talang.
Hyr en talang för att utveckla och optimera?

Behöver ni en driven kampanjprojektledare, tekniker eller en dialogspecialist som kan skapa nya kundmöten? Eller skall ni börja jobba med en ny kanal där det behövs ny erfarenhet och kompetens?

Vi har specialister, experter och chefer inom en mängd områden som kan bidra till en snabbare förflyttning och utveckling inom kundmötet.

Talanger

Våra talanger är noga utvalda utifrån deras erfarenhet och spetskompetens. Det är personer som gärna delar med sig av sin kunskap och som brinner för att göra skillnad.

 

Vi ser till att utveckla våra talangers kompetens och färdigheter utifrån den senaste utvecklingen inom sin spetskompetens och rollen som talang genom nätverk, coachning och utbildning.​

Bibehåll kundrelationer genom att ersätta med en talang

Har ni svårt att ersätta nyckelpersoner och chefer under tex föräldraledigheter eller

har ni behov att förstärka under intensiva perioder?

Våra talanger har möjlighet att snabbt komma in och förstärka vid behov av ersättare under längre eller kortare perioder.

Varför hyra en talang?

Att hyra en talang kan vara en bättre lösning än att anställa. Behovet av kompetens varierar över tid i takt med den snabba utvecklingen.

 

Vi matchar rätt person till rätt uppdrag i rätt tidpunkt. På så sätt sparar ni både tid och kostnad för ett längre åtagande.